Spacehub päivitys 4/2022

Uusia ominaisuuksia, päivityksiä ja tiloja
17.8.2022

Viimeisin päivityksemme sisältää kolme suurta muutosta:

  1. Meillä on ilo ilmoittaa ensimmäisten suurempien tiimitilojen julkaisu Spacehub-verkostoon! Nämä tilat ovat heti vapaana ja ovat vastauksemme käyttäjiemme paljon toivomiin isompiin tiloihin. Uusiin tiloihin mahtuvat jopa 10 henkilön tiimit työskentelemään samanaikaisesti. Tilavuokrat alkavat 30 €/tunti 2 tunnin minimivarauksella. Nämä tilat toimivat samalla tavalla kuin podimmekin tähän asti: voit varata (jopa 5 päivää etukäteen), maksaa ja avata tilan suoraan sovelluksen kautta. Lisätietoja tiimitiloista löydät osoitteista: Tiimitila 10 (Eteläranta 20) ja Tiimitila 6 (Unioninkatu 19). Kaksi ensimmäistä tilaa ovat heti varattavissa.
  1. Saman päivityksen myötä kaikista uusista varauksista vaaditaan takuumaksu, niin podeissa kuin tiimitiloissa. Me Spacehubilla pyrimme tarjoamaan miellyttävän ja yhtenäisen käyttökokemuksen kaikille asiakkaillemme, ja toivomme tämän päivityksen kautta tilojen säilyvän edustuskuntoisena jokaisen käyttäjän jäljiltä. Voit odottaa samaa laatua jokaiselta varaukseltasi. Takuumaksu palautetaan asiakkaalle, kun on varmistunut, että Spacehub-tila on käytön jäljiltä puhdas ja ehjä, 48 tuntia varauksen päättymisen jälkeen. Palveluehtojen (löydät sovelluksesta: Apua -> käyttöehdot) väärinkäyttö voi johtaa edellä mainitun takuumaksun menettämiseen, ja vakavan väärinkäytön tapauksessa jopa oikeustoimiin.
  1. Olemme myös erittäin iloisia voidessamme jakaa sovelluksen uuden varauksentekopolun kaikille tilatyypeille! Saamamme palautteen perusteella teimme etenkin tulevien varausten tekemisestä vaivattomampaa. Youtube link Näet myös yhdellä silmäyksellä, kuinka kauan sinua kiinnostava tila on vapaana jatkuvalla varauksella. Tilojen aukioloajat pysyvät ennallaan ( arkisin 6:00-18:00).